Dobrodošli na STOCK CENTER!

Stock-Center je tokom decenijskog iskustva u oblasti prodaje korišćenih vozila u Srbiji, uspeo da izgradi i održi reputaciju pouzdanog partnera, vodeći se osnovnom misijom da budemo SIGURAN IZBOR naših klijenata. Stock-Center je deo medjunarodne Vasilakis Group – Autohellas, koja posluje u 9 zemalja Evrope sa višedecenijskim iskustvom u automobilskoj industriji, što nas obavezuje na poštovanje najstrožijih EU standarda u našem poslovanju.  

U našoj ponudi, u svakom trenutku, imamo veliki izbor kvalitetnih korišćenih vozila različitih brendova. Korišćena vozila iz naše ponude su isključivo kupljena nova, kod ovlašćenih dilera u Srbiji, sa poznatom servisnom istorijom, garantovano tačnom pređenom kilometražom i stanjem vozila. 

Dodatna pogodnost prilikom kupovine korišćenih vozila kod nas je to što je u kupoprodajnoj ceni uključen PDV, tako da nema dodatnog troška prenosa apsolutnih prava.

Možete nas posetiti na adresi Cara Dušana 207a, u Beograd-Zemun i uz pomoć nasih stručnih prodajnih saradnika, odaberite vozilo za sebe. Radno vreme Ponedeljak – Petak, od 9 do 17 časova i Subotom od 10 do 14 časova.

Mi smo vaš SIGURAN IZBOR.